Grå och tråkigt

är vädret och inge kul har vi gjort heller, fast då ljuger vi kanske lite. Jag (Henning) stal pappas tandborste och då blev päronen sura som vanligt:-(. I går gjorde jag ännu värre och då hittade jag hela godislådan och det fanns kexchoklad där, mmmm. Frugan blev jättearg fast hon skrattade också massor och jag fick en liten bit iaf. Choklad är faktiskt farligt för oss gojor så vi skall inte äta det. Jag gjorde faktiskt en hel del dumheter igår om jag skall vara ärlig… gummihjul från päronens stora kuverteringsmaskin, tuggade sönder en kartong och lite annat som jag inte tänker tala om.
Mannfred han gjorde som han brukar så tills slut fick han rumsarrest (in i buren) fast han trivs där också och snurrar runt med klockan. Tänk vad knäpp han är som faktiskt gillar att vara i buren. En riktig knäppgök:-)))
Nu skall vi till jobbet så vi hörs, eller hur?

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Comments are closed.