Idag är det jobb

igen och det skall bli skoj fast jag får bara vara inne på kontorsdelen och det är lite trist 🙁 Men trist eller inte så är jag fri att röra mig precis som jag vill inne på kontoret och mammas dator är ett bra ställe att sitta på. Mitt ben är mycket bättre och jag har knatat omkring en del och lekt med hundgodis. Jag försökte tom flyga lite men då blev mamma orolig för jag krockade med en hylla fast det gick bra.
De rullade in både mig och buren till omklädningsrummet med släckt lampa för att jag skulle vila ordentligt, täcket fick jag ha över buren igen. Ganska skönt att få sova ett tag faktiskt utan miniterrorn, Mannfred. Ha, han fick sitta i hans lilla transportbur en stund istället. Skadeglädje är den enda sanna glädjen påstår päronen när de är på de humöret iaf.
Nu skall jag i säng så jag säger – hörs! en annan dag.
Henke, vid pennan och snart bra igen.

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Comments are closed.