Det bara snöar

här fast solen skiner lite också. Vi har inte gjort något särskilt ännu men man skall ju vila på helgerna så det gör inget. Henke fick sin julklapp idag för nu trodde päronen att han skulle orka öppna det själv och det gjorde han. Taskiga tandbortsar, vem vill ha sånna? Näe, tacka vet jag hår, kläder och annat man kan klänga i.
En sak som är knäpp, varje morgon när päronen hämtar oss så sätter de mig alltid på diskbänken. När jag har bajsat får jag flyga vart jag vill, undra om det är för att det är morgonbajs.
Päronen håller på med ”kom” och ”nej” nästan hela dagarna nu fast jag visslar mycket hellre än pratar. Jag älskar att vissla fast idag tyckte mamma jag skulle vara lite tyst (hm, konstigt).
Nu skall vi äta lite för päronen äter, näbbissar från mig och ha det jättebra till en annan gång. Mannefredde – the one and only

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Comments are closed.