Vi fick inte vara uppe

när det blev nytt år. Det gjorde inget för det var inte roligt med allt som lät. Mannfred brydde sig inte mycket men jag tyckte det var läskigt faktiskt. Jag fick en sen julklapp på nyårsafton, ett helt paket tandborstar, Mannfred fick också ett paket med två papegojpinnar med en massa goda frön på. Mitt paket var bättre. Päronen skrattade lite åt mig när jag öppnade mitt paket och inte fick jag hjälp heller. 4 tandborstar fanns det däri, så roligt. En tandborste är ff hel men det är bara för den hade gömt sig i halmen. Tusen tack Ylva och Björn, vi blev jätteglada.
Vi har fått två fina gökbilder igen så de skall läggas ut bland gökpolarna men som vanligt hinner inte våra päron allt (det gör de aldrig, ju!)
Nu skall vi äta frukost så jag hinner inte mera. Hoppas erat nya år börjat lika bra som vårat.
Vid knapparna – Henning ”gök” Jonsson

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Comments are closed.