Helgdag, tråkig dag

fast inte bara tråkig men ganska mycket iaf.
Vi har busat massor iaf och Henning har börjat jaga katterna så päronen blir alldeles knasiga. Han skuttar runt under sängen och oftast är det Maja (hon heter så) som kommer knatande och då börjar Henning jaga henne, päronen skriker och alla springer. Vilket liv vi har! Henning hamnar alltid i buren då så han har minsann börjat få massor av burarrest han också, så det så!
Vi gökar har börjat rugga så päronen trodde först det var något fel på oss men det är det inte. Jag ser konstig ut i pannan där en del fjädrar har trillat av och där nya minifjädrar har kommit. Får att bli fin måste man tydligen se lite mindre fin ut ibland också. Henning har tappat mest fjädrar på benen och det kommer nya där också. De där päronen tycker vi ser lite lustiga ut.
Lite korta nyheter men nu måste vi gå och sova så vi får näbbas en annan dag. Vid knapparna – Mannfred den lille inte terroristen!

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Comments are closed.