Tjaba alla gökar med päron!

I dag är det lördag och vi är hemma som vanligt. Henning har jagat pappas morgonrock hela morgonen så pappa hade en sop bredvid sig för Henke gillar inte sopar alls. De tror att Henke måste få en fru eller något så han slutar jaga kläder och annat knasigt.
I går kom vi hem jättetidigt och det var tråkigt men vi fick mackaroner iaf och det är såå gott faktiskt. Speciellt med lite smör på. Henke åt fisk, han måste vara knäpp jag säger bara det.
Det har inte hänt så mycket annars men än vanliga saker vi gör på jobbet. Burarrest har vi fått många gånger. I går var det en ny snubbe som kollade vntilationen på jobbet och det skall ni veta var spännande. Jag följde efter honom hela tiden och sedan satt jag på hans axel fast han sa inte många saker till mig.
Hejsvejs till en annan dag så visslas vi väl? Mannfred – ett busfrö!

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Comments are closed.