Nu är det våååår!

Vi gillar solen, de gör också päronen faktiskt. Några dagar sedan sist men päronen hinner aldrig så det kan bli så ibland. Måste bara skvallra lite om Henke. Han är bara fööör mycket ibland alltså. Han förstörde pappas dator i förrgår. Han gjorde så pappa inte kunde arbeta utan han fick försöka laga sin dator. Henke hade tuggat sönder en kontakt så pappa fick leta fel jättelänge. Under tiden pappa letade fel så tuggade Henke på en till sladd i datorn så då fick pappa byta det också. De har en maskin som skickar papper och den hade Henke också tuggat av kontakten på. Vilken brorsa jag har alltså.
En annan sak som vi glömt är att polaresidan är uppdaterad med lite mail från ”anonym granne” och från Mutter som har problem med sin fru Seniorita. De har fått ägg och om inte jag har helt fel så skall de äggen ha kläckts nu. Väntar bara på mail från Mutter så jag får höra hur det går. Mutters fru har varit jättejobbig med sitt kacklande hit och dit så det är bra att Mutter mailar till mig så man får vara ett stöd.
Livet är inte så kul heller för päronen har bara roligt åt min nya tillfälliga frisyr. Eftersom vi ruggar just nu så tappar man fjädrar och så kommer det nya så min näsa ser kanske lite lustig ut. Mamma sa att det såg ut som en liten hakmustaschfläck, hon är en taskmört faktiskt.
Ett jättefint länktips från oss är denna sida. Mamma tycker ni skall klicka på denna och denna. Man måste ha java aktiverat och det är musik som man kan stänga av längre ner på sidan.
Glömde det viktigaste nästan, Henke tävlade i Net-Näsa 2002 men han kom sist. De tyckte inte hans näsa var en näsa men vad är det dårå? Självklart en näsa. De var taskiga som inte tävlade med min för då kanske det hade gått bättre.
Nu skall jag som vanligt faktiskt gå och sova så gonatt! alla gökpolare med päron så visslas vi en annan dag. Mannefredde – the one and only!

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Comments are closed.