Friday, thank god it´s friday!

För då gott folk blir det som lite fest. Vi får något "läskigt" att dricka till det som kan tänkas vara fredagsgott. I går var det inte så gott, det var bara ost, marmelad och kex och Kurt ville inte äta alls, han var bara tjött. Jag åt mitt kex med citronmarmelad på och det var så gott. Vi får inte smaka av osten för päronen har mögelost olika sorter. Så mycket ost var det faktiskt inte den här gången, bara två sorter och båda luktade uschligt.

Pälsbollen Gubben gillade mammas ost och fick ett helt finger fullt med ost. Den pälsbollen är ganska knasig, när han sitter i soffan med oss försöker jag få tag på honom och päronen blir alldeles knäppa då. Dom säger att jag är dum som försöker bita Gubben som är så snäll, vad dom nu menar med det.

Vi har suttit ute ganska mycket i veckan som gått och det knäppaste av allt var att Kurt badade i apelsinjuicen . Han blev visst lite badsugen när vi satt ute och så började han bada, han tänkte att det var vatten. Ser inte karln skillnad på juice och vatten?

För den som undrar så är vi bra kompisar och trivs som sambos. Vi är rätt så duktiga på att göra päronen galna också, säger dom iaf men vad skall man tro om päron? Suckar!

Nu skall Kurt och jag bada lite, jodå jag har också börjat bada lite som en caique. Kurt far runt under vattnet i diskhon och jag badar i den lilla hon som päronen lägger en handduk i som blir blöt. Lite gillar jag att det stänker på mig men inte som Kurt eller Hebbe.

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *