Tja så var det en evighet sedan sist – igen. *suck*

Men det har varit en hel del som har hänt sedan sist och särskilt dom sista 2 veckorna.

Vi har ff vår holk och päronen har lärt sig lite mer om hur holkboende caiquar gör, åtminstone om man heter Kurt Grönstedt och Mannfred och bor här. Vi trivs jätte bra i vår holk och älskar att sova i den. Vi ligger på magarna och sover men päronen har bara sett det en gång när dom tjuvkikade i taket. På kvällen när vi skall gå och lägga oss så vi ingenting längre utan bara vips så flyger vi in i buren och sedan säger det svish, svish så har vi hoppat in i holken. I bland kommer vi ut och äter kvälssmaten men det är inte ofta. Har Kurt väl satt sig i holken så säger han inte ens godnatt längre och det tycker päronen är jätte tråkigt.

För nästan 2 veckor sedan var vi inne i stan på Smaka på Stockholm och där käkade vi glass och pratade med lite olika folk. Att åka dit är ju ingenting, det är värre när Kurt skall ha på sig selen för det gillar han INTE. När selen väl är på är han supernöjd och tycker det är kul att följa med.

En del tyckte att vi var söta och någon undrade om det var lagligt med papegojsele (det är DET) och några ville fotografera oss. Bland annat Smaka på Stockholms ena fotograf och för det besväret fick vi (päronen) varsin dryck-/måltidskupong som vi åt och fikade för. Fast som förra årets Smaka på Stockholm så fotades vi men kom inte med 🙁 bland korten på nätet.

Pappa köpte en glass och det var bara så gott. Mamma köpte någon sorts biff men det var inte så gott bara några pommes frites och så den annorlunda men väldigt goda bearnaisesåsen. Vi var inte där så länge men det var skönt den stunden vi var där och vi var glada när vi kom och väldigt trötta.

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.