Ljuvliga sommar och sol!

För den som vill se hur jag gör när jag badar klicka här Filen är 4 mb och förminskad så kanske är kvalitéen inte den bästa men varsågod. Den funkar i Media Player i Winamp och andra som tar .wmv filer. Hint, det är jag som hoppar och far i buskarna om ni undrar och jag badar så här men det kräver att päronen duschar mig med blomsprutan och även på buskarnas blad för det är dom jag badar med.
Livet är bara bäst och bättre blir det för nu skall vi snart ut och sola lite. Jag solar inte men jag tänker jobba fast jag får inte sitta på mitt favoritställe, klematisen, Upp och ner för den är kanske giftig. Vi får veta mer på måndag när päronen förhoppningsvis får tag på en veterinär. Garaget är precis bredvid våran altan och det är kanooners att flyga till garagetaket och strosa för det är ganska lång bit jag kan gå på och vissla samtidigt. Päronen gillar inte alls att jag flyger dit men jag äälskar det och träden på baksidan som är fulla med lönnlöv som jag kan bita av under tiden jag visslar och tjötar på bästa gojiskan.
Päronen skall fixa lite fjukost som vi tar med ut och som vanligt tar dom med sig kameran så vi får se om det blir några braiga kort på mig och som dom kanske, i bästa fall, lägger ut för dom är lite mer än acceptabelt slöa på den fronten.
Vissel och tjut till annan gång!

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.