I dag så återgår livet till det vanliga igen

päronen tycker att nu är jag mer utanför holken än i så det är dags att ta bort äggen. Kurtan tycker det är bra också så slipper han vakta allting. Idag har vi också ätit frukost i köket med päronen. Livet blir sakta som vanligt igen alltså.

Hemska tanke nästa vecka så kommer Trumpetbosse (barögda kakaduan) som päronen passar så vi får väl passa på att härja denna vecka då. Det är Bosse och hans två små polare Tintin och Alfa (meyerpapegojor) som skall bo hos oss i 10 dagar eller något sådant.

Lite skönt är det iaf att vara ute och flyga och äta lite här och där och givetvis att, som vanligt, skräpa ner massor.

Det bästa är väl att snart är det vår och vi kan vara ute igen

This entry was posted in Dagbok, Holklivet. Bookmark the permalink.

One Response to I dag så återgår livet till det vanliga igen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.