Bosse trumpet har åkt hem idag

så är det full fart på Kurtan och mig. Vi hann med en sväng ute också, i våran transportbur men solen försvann precis sådär lagom tills vi kom ut. Vi fick sitta där en liten stund så kom solen tillbaka och det var så skönt. Längtar tills det är riktigt varmt ute.

Päronen har snott holken för dom tycker att det INTE är bra att jag och Kurtan vill ha ägg hela tiden fast dom förstår inte det där riktigt, vi vill ha bebisar och då måste vi hålla på tills det blir några. Fast samtidigt måste jag säga att det känns ganska skönt att få vila lite.

Vila och vila, päronen klagar för nu har Mannefredde blvit lite mer son vanligt och förr i tiden, dom är iaf nöjda.

Förresten så kan man ha väldigt roligt med en toalettrulle full med papper, tja, den var iaf full med papper.

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.